Profil

Mikrolab Aarhus A/S er et moderne, innovativt firma med fokus på højt kvalificeret salg og udvikling af laboratorieudstyr og miljømåleudstyr til kunder i ind- og udland. Over 40 års erfaring indenfor laboratorieudstyr gør os til en af de førende i vor branche. Vi er en handels- og produktionsvirksomhed, der samtidig fungerer som problemløser og specialværksted for selv større danske og udenlandske virksomheder.

Et af Mikrolab Aarhus A/S vigtigste arbejdsområder er vejledning i valg af udstyr og komponenter. Vi har en række anerkendte agenturer og en omfattende import af analytisk udstyr og tilbehør til HPLC, GC, spektrofotometri, fast-fase ekstraktion, autosamplerglas, slanger, fittings og opløsningsmidler. Til vore kunder indenfor miljøområdet har vi et bredt udvalg af prøvetagningsudstyr. Blandt hovedprodukterne til industrien hører doseringspumper og udstyr til måling og kontrol af flow.
Lagervarer kan leveres fra dag til dag, og de fleste andre varer kan skaffes hjem inden for 3-4 dage. Større udstyr kan normalt være fremme i løbet af 3-4 uger. En stor del af de importerede produkter købes direkte fra producenterne, hvilket sikrer kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris.

Mikrolab Aarhus A/S er et firma, hvor kunden er i fokus. Alle ansatte har kundeservice som højeste prioritet. Hos Mikrolab Aarhus A/S ved vore medarbejdere, hvad de taler om. Alle i salgsafdelingen er laboratorieuddannede eller har en højere teknisk uddannelse. Firmaets stifter, Vagn Aagaard Hansen, har desuden en god baggrund fra mere end 40 års arbejde med analytisk kemi.
Den tekniske baggrund betyder, at vi hurtigt kan sætte os ind i kundernes problemer og yde kvalificeret sparring i forbindelse med køb, opbygning af specialudstyr og valg af tilbehør.

Vort mål er at servicere vore kunder med teknisk rådgivning, så vi altid kan levere det rigtige produkt - i den rigtige kvalitet - på det rigtige tidspunkt.

Ring først til ML - det betaler sig!

Copyright © 2017 Mikrolab Aarhus A/S. All rights reserved.