Gradko International

Gradko International


Pumpeslanger og slanger til anden væsketransport

Gradko International har eksisteret i over 40 år og er markedsledende indenfor levering af tilbehør til medicinsk udstyr, laboratorier og industrielle processer. Gradko er udover OEM-leverandør til mange pumpeproducenter verden over også leverandør af slanger direkte til slutbrugere af medicinsk, laboratorie- og industriudstyr.

Slange leveres på ruller eller som fuldt monterede pakninger af bro- og båndslanger i en bred vifte af materialer. Gradko arbejder løbende på at udvikle deres materialer og anvendelsesområder for at imødekomme kundernes krav.

Egenskaber som fleksibilitet, klarhed, farve, varme-stabilitet, tæthed og kemisk modstand kan ofte specificeres. Størstedelen af slangerne er medicinsk kvalitet, som forhindrer afsmitning af rørkomponenter i de stoffer, der transporteres.

Gradko International har eksisteret i over 40 år og er markedsleder indenfor levering af tilbehør til medicinsk udstyr, laboratorier og industrielle processer. Som OEM-producent arbejder de sammen med mange producenter af peristaltiske pumper for at sikre optimal pumpeevne ved hjælp af deres slanger.

PVC PhthalateFree® og Clearaprene® er registrerede varemærker af Gradko International Ltd.
Santoprene® er et registreret varemærke for Exxon Mobil Corporation
Viton® er et registreret varemærke for DuPont Industries


Produkterne fra Gradko International kan du finde i de viste kategorier herunder

Copyright © 2017 Mikrolab Aarhus A/S. All rights reserved.